U bevindt zich in: Pagina - Betalingen
Betalingen

Betaalmethoden bij Medical Direct

U kunt bij Medical Direct op één van de volgende manieren betalen:

 

Via de bank. Het verschuldigde bedrag dient te worden overgemaakt naar de aangegeven rekening en het rekeningnummer onder vermelding van uw bestelnummer.

Klik op `Plaats bestelling` om de bestelling definitief te plaatsen. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij overgaan tot levering van de bestelling / reserveren van de bestelling. U ontvangt van ons een bericht zodra de bestelling is verzonden / gereserveerd. Na bestelling ontvangt u per email nogmaals alle gegevens van uw bestelling en informatie over de levering en betaling.

 

Via iDEAL. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Voor België

Inwoners van België kunnen geen gebruik maken van iDeal. Zij kunnen uitsluitend de betaling via hun bank laten verlopen. Hiervoor heeft u tevens onderstaande gegevens nodig:

 

- Bankrekeningnummer: NL78INGB0009459996

- IBAN: NL 78 INGB 0009459996

- BIC: INGBNL2A

 

Let op in het geval van internet- of telebankieren! Voldoe uw betalingen altijd per bestelling en vermeld het bestelnummer als betalingskenmerk. Als u meerdere openstaande bedragen bij elkaar optelt om zo alles in één keer te voldoen, kunnen we namelijk niet garanderen dat de betaling correct verwerkt wordt. Mocht u dit toch doen, vermeld dan als betalingskenmerk `zie specificatie` en mail de specificatie naar ordorder@medicaldirect.nl. Zodra we deze hebben ontvangen, kunnen we uw betaling correct verwerken.

Contact | Voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap